Mergi direct la conținut »
VIDEO | Vasile Miriuță și-a ieșit din minți. Acuzații incendiare la adresa arbitrilor. ”Golănie, șmecherie”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO | Vasile Miriuță și-a ieșit din minți. Acuzații incendiare la adresa arbitrilor. ”Golănie, șmecherie”

VIDEO | Vasile Miriuță și-a ieșit din minți. Acuzații incendiare la adresa arbitrilor. ”Golănie, șmecherie”

Lupta pentru salvarea de la retrogradare se duce pe toate fronturile. Hermannstadt joacă luni, de la ora 18:00, în deplasare cu FC Voluntari, iar sibienii au neapărată nevoie de victorie pentru a mai spera la locul de baraj, ocupat în prezent de Dunărea Călărași.

Vasile Miriuță, 50 de ani, tehnicianul lui Hermannstadt, penultimul loc în play-out, acuză arbitrajele din Liga 1, considerând că echipa sa a fost dezavantajată la ultimele partide.

”Daţi-mi-l pe Cristi Balaj să mă arbitreze, s-a lăsat de un an şi e mai bun decât 75% dintre cei care arbitrează! Am respect pentru Chivulete, Kovacs, Colţescu, îi respect, dar îl aduc pe Balaj şi arbitrează mai bine”, a spus Miriuță.

În tirada sa, Vasile Miriuță l-a luat la țintă și pe Ovidiu Hațegan, cel mai valoros arbitru român al momentului.

„Pentru mine, nu Hațegan e numărul 1. Istvan Kovacs e numărul 1 ca arbitru. Vreau să mă arbitreze corect şi la meciul cu Voluntari, dacă pierd pe teren, ridic mâna, strâng mâna adversarului, e mai bun.

Dar ultimele meciuri nu le-am pierdut pe teren, echipa a jucat bine, am avut ocazii, penalty”, a declarat Vasile Miriuță, în cadrul conferinței de vineri.

Miriuță s-a luat și de arbitrul George Găman, care a condus partida Hermannstadt – FC Botoșani 0-2 din urmă cu 3 zile: ”Când îl suspenzi, mă, pe Găman? Dă-i lui Găman un an de zile, că Miriuţă retrogradează şi rămâne fără muncă, cu Căbuz! Suspendă-l şi pe Găman! Găman săptămâna viitoare arbitrează iar. Eu peste două săptămâni, dacă se întâmplă ceva, nu am echipă, iar Tătar şi Dâlbea se lasă de fotbal.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Tot noi suntem proşti? Am tot tăcut, dar dacă sunt din Maramureş, unde se agaţă harta-n cui, nu înseamnă că sunt prost, să nu văd golănia care s-a întâmplat la ultimele jocuri, şmecheria asta!”.

FC Voluntari, viitoarea adversară a celor de la Hermannstadt, a reacționat prompt printr-un comunicat de presă:

”Conducerea clubului FC Voluntari a asistat cu uimire și mai cu seamă cu îngrijorare la declarațiile domnului Vasile Miriuță referitoare la arbitrajul meciului dintre echipa noastră și Hermanstadt, meci decisiv pentru evitarea retrogradării.

Domnul Miriuță face referiri exacte la arbitrul meciului de luni, lăsând să se înțeleagă că știe cine va conduce partida încă de joi, când regulamentul prevede cu strictete că delegările se anunță cu 24 de ore înaintea meciului.

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut
Recomandări

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut

Oare intenția antrenorului de la Hermanstadt este să sugereze că a găsit o breșă la CCA și are comisia la degetul mic, de unde află ce vrea și când vrea, ori e un mod de a intimida arbitrii, sugerând că are relații?!

Ne întrebăm oare cum interpretează Alexandru Deaconu acest incident și dacă cineva din cadrul CCA chiar are legături cu echipa din Sibiu. Știu oare dânșii și numerele de la tragerea loto de duminică?

În culmea tiradei, domnul Miriuță face și delegări, spunând că dorește să fie arbitrat de către Balaj și îi refuză din start pe Chivulete și Colțescu”.


Citește și: Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close