MENIU CAUTĂ

Darko Zakoc: ”Un dezastru!”. Volei Alba Blaj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la volei feminin. Vicecampioana Europei a pierdut dramatic, la setul de aur!

Distribuie

CSM Volei Alba Blaj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la volei feminin, marţi, în deplasare, după ce a fost învinsă de Allianz MTV Stuttgart, cu 3-0 (25-19, 25-17, 25-11), dar şi în ''setul de aur'', cu 15-7, în manşa a doua din turul al treilea preliminar al competiţiei.

ACTUALIZARE, CSM Volei Alba Blaj va continua în Cupa CEV la volei feminin, după ce a ratat marţi calificarea în grupele Ligii Campionilor, contraperformanţă caracterizată de antrenorul Darko Zakoc drept un ”dezastru”.

„Felicitări echipei Allianz MTV Stuttgart! Pentru mine este un dezastru. Nu am altceva de spus”, a declarat antrenorul vicecampioanei Europei, învinsă de Stuttgart cu 3-0 şi cu 15-7 în ”setul de aur”, în deplasare, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Jucătoarea bulgară Lora Kitipova, de la CSM Volei Alba Blaj, a afirmat după meci: „Am jucat foarte slab. Din acest motiv am pierdut. E în totalitate vina noastră. Chiar şi cu deciziile greşite de arbitraj din ‘setul de aur’, este vina noastră, pentru că am permis acest lucru, ca echipa din Stuttgart să ajungă să joace ‘setul de aur”’.

La meciul din SCHARRena au asistat 1.450 de spectatori, echipa din Blaj fiind susţinută de 50 de suporteri veniţi din ţară.

CSM Volei Alba Blaj va juca acum în optimile de finală ale Cupei CEV, cu învingătoarea dintre Levski Sofia şi VK Prostejov (Cehia).

România va avea o singură reprezentantă în grupele Ligii Campionilor, pe campioana naţională CSM Bucureşti, în Grupa E, alături de Dinamo Moscova, Fenerbahce SK Istanbul şi Chemik Police (Polonia).
————

Vicecampioana Europei, care câştigase în primul meci cu 3-1, la Sibiu, a eşuat în tentativa sa de a fi prezentă pentru a patra oară la rând în grupele competiţiei.

Echipa antrenată de Darko Zakoc a făcut un meci slab, iar în ”setul de aur” cele două formaţii au mers cap la cap până al 4-4, după care echilibrul a fost rupt de un punct controversat acordat gazdelor, care s-au desprins apoi la 9-5, câştigând cu 15-7.

Allianz MTV Stuttgart a obţinut victoria într-o oră şi 21 de minute, Paige Tapp fiind cea mai bună jucătoare a echipei germane, cu 18 puncte.

Cea mai bună de la echipa ardeleană a fost azera Katerina Jidkova, cu 14 puncte.

România va avea o singură reprezentantă în grupe, pe campioana naţională CSM Bucureşti, în Grupa E, alături de Dinamo Moscova, Fenerbahce SK Istanbul şi Chemik Police (Polonia).

Volei Alba Blaj, cu un pas în grupele Ligii Campionilor la volei feminin 2018-2019

Citește mai multe despre Liga Campionilor, Volei Alba Blaj și volei feminin pe Libertatea.

Comentarii