Mergi direct la conținut »
Blue Air va avea curse spre Palma de Mallorca

Blue Air va avea curse spre Palma de Mallorca. Compania aeriană românească Blue Air lansează o rută nouă spre una dintre cele mai dorite destinații de vară pentru români. De pe 16 iunie, pasagerii vor putea decola spre Palma de Mallorca de pe Aeroportul Internațional Otopeni.

Zborurile se vor desfășura în perioada 16 iunie – 15 septembrie, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă. Palma de Mallorca se află la numai 3 ore și 20 de minute de zbor de București, scrie wall-street.ro.

Palma de Mallorca este o destinație foarte iubită de turiști, atât pentru nisipul fin al plajelor, cât și pentru cei care vor să practice sporturi acvatice, ori caută o vacanță dinamică.

“Credem foarte mult în această nouă rută și ne bucurăm că putem oferi românilor opțiunea de a zbură cu Blue Air de la București în Palma de Mallorca. Aici, vor putea alege dintre zecile de plaje, de la cele foarte mari, înconjurate de hoteluri moderne și accesibile la preț, restaurante, spații comerciale și parcuri acvatice, până la plaje private în resorturi de 5 stele, ori golfuri retrase, cu peisaje uimitoare, preferate de cei care vor să se bucure de soare și de liniște. Recomandăm această destinație atât familiilor cu copii, cât și pasionaților de sporturi acvatice, excursii, ciclism sau istorie, Mallorca fiind considerată cel mai mare centru istoric intact din Europa ”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.


Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri

Close
Închide
  Close