MENIU CAUTĂ

Au căzut Facebook și Instagram în Europa și Statele Unite. Zeci de mii de utilizatori nu au putut accesa rețelele de socializare

Distribuie

Rețelele de socializare Facebook și Instagram au căzut în Europa și Statele Unite și zeci de mii de utilizatori au raportat probleme, miercuri după-amiază, scrie Daily Star.

UPDATE 19.10: Pe lângă Facebook și Instagram a picat în aceleași zone. Potrivit Down Detector cele mai multe probleme au fost înregistrate în Marea Britanie și pe coasta de est a Statelor Unite. Au fost raportate probleme și din Malaezia și Brazilia.

Între timp numărul reclamațiilor privind Facebook s-a extins și în America de Sud și în Asia.


Cei mai mulți utilizatori au raportat o „cădere totală”, ceea ce înseamnă că site-ul nu s-a încărcat deloc sau nu au putut să se conecteze la conturile lor. Ei primeau un mesaj de eroare prin care li se spune că ”Facebook va reveni în curând”

Căderea Facebook de miercuri seara i-a afectat și pe cei care încercau să posteze nu mai puteau distribui link-uri sau dacă reușeau să facă o postare nu mai puteau șterge apoi ce au scris.

Site-ul Down Detector, care măsoară mențiunile sociale în jurul unui anumit subiect pentru a urmări întreruperile de pe tot globul, arată că unii utilizatori raportează probleme în toată Europa și Statele Unite.

Căderea Facebook a creat panică în rândul multor utilizatori, ei scriind pe Twitter despre problemele întâmpinate la concurență.


Citește și: Primele imagini cu Kate Middleton însărcinată cu al treilea copil. Ducesa de Cambridge și-a arătat burtica de gravidă

Citește mai multe despre internet și retele de socializare pe Libertatea.

Comentarii