De Tiberiu Bujdei,

Accidentul a avut loc miercuri seara, pe DN 17. Polițiștii susțin că în autoturismul BMW 320 cu număr de înmatriculare din județul Bacău, condus de bărbatul fără permis, se mai afla un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Frumosu.

În afara localității Câmpulung Moldovenesc, șoferul s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism VW Passat, condus de un tânăr de 20 de ani din comuna Ostra.

După impact, autoturismul VW Passat a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers, ambele mașini fiind avariate în proporție de 80 %.

În urma accidentului au murit pasagerul din BMW și un tânăr de 17 ani din VW Passat, iar șoferul din VW Passat și un copil de 14 ani, pasager în aceeași mașină, au fost răniți grav.

După ce a fost găsit la locuința surorii sale, șoferul mașinii care a produs accidentul a fost dus la spital, apoi la sediul Poliției municipale Câmpulung Moldovenesc unde urmează să fie audiat în prezența avocatului ales.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul susține că nu-și amintește nimic din cele petrecute.

Citeşte şi:

Eugen Teodorovici îl acuză Cîțu pentru devalorizarea leului de astăzi

Educația sexuală în școli, la un pas de incriminare penală. Parlamentul European cere retragerea proiectului

Un grup de traficanți care activa și în România a dus cu tirul sute de migranți în Germania. Suma uriașă pe care au câștigat-o