Femeia care a intrat cu mașina în poarta Guvernului, cercetată pentru distrugere. Va fi evaluată psihiatric

18 martie 2017 12:46

O femeie a intrat cu mașina în poarta Guvernului, vineri seară, după ce a trecut de cei aproape 40 de protestatari care se aflau la acea oră în Piața Victoriei. 

UPDATE ora 12:47. Pe numele femeii care a intrat cu mașina în poarta Guvernului a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de distrugere. Șoferița a fost internată într-o unitate spitalicească, pentru a fi evaluată psihiatric. Una din ipoteze este că femeia a intrat cu mașina intenționat în poarta metalică, iar o alta, că i s-a făcut rău și a pierdut controlul volanului.


Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă șoferița a intrat cu mașina în poarta Guvernului intenționat sau dacă este vorba despre un accident.

Martorii au relatat că autoturismul venea dinspre Şoseaua Kiseleff şi avea avariile pornite. A trecut de protestatarii care se aflau în Piața Victoriei și s-a oprit în poarta metalică a clădirii Guvernului. Nu avea viteză și, din fericire, nicio persoană care se afla în zona Guvernului nu a fost rănită în urma acestui incident.

Un incident asemănător a avut loc în ianuarie 2016, când un bărbat a intrat cu maşina personală în plin în gardul Guvernului, provocand daune serioase. Gestul șoferului a fost unul intenționat, spunând că a făcut acest lucru pentru a atrage atenţia asupra pericolului atacurilor teroriste asupra României.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro