De Daria Maria Diaconu,

Potrivit dw.com, citat de Mediafax, Karel Gott a murit din cauza unei leucemii. Artistul a încetat din viață marți.

De-a lungul anilor, Karel Gott a lansat numeroase șlagăre care s-au bucurat de mare succes atât în țara natală, cât și în Germania și fosta Uniune Sovietică.

Karel Gott a lansat peste o sută de albume şi alte o sută de compilaţii şi a vândut aproximativ 100 de milioane de discuri la nivel mondial. A reprezentat Austria la ediţia din 1968 a Eurovision Song Contest.

În anii ’70, Karel Gott ar fi avut o relație cu celebra artistă Corina Chiriac. Povestea lor de dragoste a durat până în anul 1983, când celebrei vedete i s-a luat pașaportul, astfel că nu mai putea să iasă din țară.

Corina Chiriac și Karel Gott s-au întâlnit pentru prima oară la un festival de muzică care a avut loc în fosta Cehoslovacie în anul 1973.

În cadrul unei emisiuni de la Europa FM, moderată de Andreea Esca, artista a făcut dezvăluiri despre viața sa personală. La emisiunea respectivă, artista a vorbit despre marea ei iubire, mărturisind că acesta era străin, însă nu i-a dezvăluit numele.

“M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”, declara Corina Chiriac.

Citeşte şi:

Înainte de Greta a fost Severn! Acum trei decenii, o canadiancă de 12 ani le cerea socoteală liderilor lumii la un eveniment al Națiunilor Unite

Un constănțean a blocat cu mașina intrarea unei unități militare. Soldații au așteptat 2 ore ca să scoată un TAB pe poartă!

Pedofili străini în România. Elveţianul care a abuzat şase copii şi a primit 3 ani şi jumătate de închisoare. Își ducea victimele la mare și consumau împreună aurolac

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu