Mergi direct la conținut »
UPDATE | Accident feroviar pe un pod din Danemarca: 8 persoane au murit și alte 16 au fost rănite | FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > UPDATE | Accident feroviar pe un pod din Danemarca: 8 persoane au murit și alte 16 au fost rănite | FOTO

UPDATE | Accident feroviar pe un pod din Danemarca: 8 persoane au murit și alte 16 au fost rănite | FOTO

Accidentul de tren a avut loc, miercuri, în Danemarca, pe podul Great Belt care face legătura dintre insulele Zealand și Fyn. Cauza ciocnirii dintre trenul de pasageri și marfar rămâne deocamdată necunoscută. 

UPDATE 10:40: Cinci femei şi trei bărbaţi au murit în accidentul de tren de miercuri de pe un pod care leagă cele două insule principale din Danemarca, a anunţat joi poliţia, bilanţul anterior fiind de şase decese.

Autoritățile au precizat că au identificat patru dintre cadavre, dar că vremea proastă şi daunele severe ale trenului îngreunează primele investigaţii.

„Investigaţia noastră arată că alte două persoane şi-au pierdut viaţa”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei.


UPDATE 15.20: Numărul persoanelor rănite a ajuns la 16.  Misiunea echipelor de salvare este în continuare îngreunată din cauza vântului puternic.

UPDATE 12.00: Danish Broadcasting Corporation (DR) a raportat că incidentul a avut loc la ora 7:30, ora locală. Unul dintre trenuri avea 131 de pasageri la bord, iar celălalt era un tren marfar.

Până în prezent, bilanțul este de 6 oameni morți. Alte 8 persoane au suferit răni ușoare. Deși cauza accidentului este încă necunoscută, rapoartele sugerează că marfarul a lovit trenul de pasageri cu destinația Copenhaga din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

UPDATE 11.30: Potrivit agenției de știri Ritzau, șase persoane au murit în accidentul de tren.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

Autoritățile au transmis că în acest moment nu pot oferi informații cu privire la cauza accidentului sau starea în care se află pasagerii, precizând că se vrea evitarea speculațiilor și că vor reveni cu informații.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 2 ianuarie (FOTO EPA)


În urma incidentului, mai mulți oameni și-ai pierdut viața. Mai multe echipaje de poliție și de ambulanță au ajuns la fața locului. Autoritățile au decis închiderea podului.


ANUL POLITIC 2019: România preia 6 luni Preşedinţia Consiliului UE. Românii, chemaţi la vot, în două tururi. Iohannis luptă pentru un nou mandat la Cotroceni


 

Close
Închide
  Close