Mergi direct la conținut »
Adevărul din spatele unei fotografii în care un cuplu de influenceri de pe Instagram par să-și riște viața pentru un cadru perfect
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Adevărul din spatele unei fotografii în care un cuplu de influenceri de pe Instagram par să-și riște viața pentru un cadru perfect

Adevărul din spatele unei fotografii în care un cuplu de influenceri de pe Instagram par să-și riște viața pentru un cadru perfect

Doi tineri americani, celebri pe rețelele de socializare pentru fotografiile din vacanțele lor, au revoltat mulți internauți cu o imagine în care par că sfidează moartea.

Realizată în zona lagunei Humantay, un lac din Anii Peruvieni, fotografia o prezintă pe Kelly Castille suspendată pe o stâncă la sute de metri deasupra apei, fiind ținută doar de mâini de iubitul ei, Kody Workman.

„Există o diferență între a-ți risca viața și a-ți asuma un risc pentru a avea o viață”, scrie alături de fotografia care a adunat peste 15.000 de aprecieri pe Instagram, dar și numeroase critici.

După ce au stârnit controverse, cei doi au explicat pentru CNN că pentru realizarea fotografiei s-au folosit de o iluzie optică și perspectivă, dar în realitate nu era nimic periculos. „Avem încredere unul în celălalt și nu am face niciodată ceva care să ne pună viața în pericol”, au spus ei.

„Fotografii ca acestea evită pur și simplu anumite elemente din mediul înconjurător. În ceea ce privește această fotografie în mod particular încadrarea este cea care creează perspectiva dramatică”, explică cei doi.

Nu este prima dată când cei doi postează astfel de fotografii.

În luna aprilie, cei doi au postat o fotografie asemănătoare realizată în Bali. În această imagine, Workman stătea într-o piscină și o ținea pe iubita lui peste marginea acestei, suspendată deasupra a ceea ce pare o prăpastie.

Vezi această postare pe Instagram

?? Our greatest strength in life, our most important principle, is discernment. Only you can know your body, feel the space around you and understand your capabilities. We would all do well to remember this, knowing that not every action, style or path we witness through others is or should be, replicated. At the end of the day we are to hold ourselves accountable for the decisions that we make. ※ ?? La mejor fortaleza en la vida, el moral más importante, es discernimiento. Solo puedes entender tu cuerpo, sentir el espacio que te rodea y comprender tus capacidades. Haríamos bien en recorder este, sabiendo que no toda acción, estilo o camino que presenciamos por otros es o debe ser, replicado. Al final del dia, somos responsables de las decisiones que hacemos. ※ Thank you @kayonjungleresort for an unforgettable experience! ※ ※ #balitravel #couplesgoals #ilovetravel #bestplaces #baligasm #ubud #balitravel #novios #junglelife #viajeros #wetravel #travelinspo #adventurous #indonesiaparadise #speechlessplaces #infinitypool #welltraveled #earthpix #baliholiday

O postare distribuită de KELLY + KODY (@positravelty) pe

În urma criticilor, cuplul a spus atunci că în acea imagine s-au jucat cu optica și că dedesupt se afla o altă piscină.

Cei doi neagă că și-ar încuraja fanii de pe rețelele de socializare să facă astfel fotografii sau să-și pună viața în pericol.

Foto: Instagram/positravelty

Close
Închide
  Close