MENIU CAUTĂ

„Adriana Nedelea LA FIX”: Ce face Poliția când e sesizată de o adolescentă agresată verbal? Prima secție de Poliție, nimic. Abia a doua începe cercetările

Distribuie

Un șofer de Uber i-a vorbit unei eleve de 17 ani despre viol, despre sex, i-a pus întrebări personale și a întrebat-o direct despre relațiile ei sexuale.

Compania UBER a transmis că nu permite astfel de comportament.  Ceea ce șochează este însă reacția polițiștilor.

Prima secție de poliție sesizată le-a spus adolescentei și tatălui ei că informațiile sunt prea puține. Deși aveau chiar și fotografia șoferului de pe aplicația UBER. Vedeți reacțiile la ora 16.00!

Și tot atunci, suntem în direct cu reporterul Libertatea de la Înalta Curte, unde este audiat Liviu Dragnea.


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea. 


CITEȘTE ȘI:

Reacția Uber: „Avem toleranță zero la astfel de cazuri” / O adolescentă din București a reclamat la politie că un șofer Uber a agresat-o verbal: „M-a întrebat direct dacă am făcut sex”. Agenții de la o secție de poliție au refuzat să-i accepte plângerea

Comentarii