MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2012 09:09

Află cum se simte Mircea Lucescu și cât timp va rămâne spitalizat!

Distribuie

Informațiile au fost făcute publice, astăzi, de medicii de la Spitalul Universitar București care îl au în îngrijire pe tehnicianul echipei Sahtior Donetk.
"În momentul de față nu se impune o intervenție chirurgicală. Mircea Lucescu este într-o comunicare bună cu familie, cu cadrele medicale... Sigur că este o traumă importantă și are nevoie de recuperare. Este greu de estimat când va putea să-și reia activitatea de antrenor.

Domnul Mircea Lucrescu este supus unei monitorizări permanente și în fucție de evoluția sa se va dispune momentul externării. În niciun caz însă acest lucru nu se va întâmpla mâine sau poimâine. Probabil vorbim de o spitalizare de o săptămână”, a declarat medicul Andrei Georgescu, șeful departamentului Urgențe din cadrul Spitalului Universitar București, în cadrul unei conferințe de presă, percizând că lui Mircea Lucescu i-a fost făcut un drenaj după ce cantitatea de sânge din cavitatea toracică „a crescut puţin”.

Lucescu, în continuare la Terapie Intensivă

„Starea este stabilă, nu au apărut complicaţii. S-au făcut intervenţii standard. Domnul Lucescu are un psihic extraordinar şi traversează cu mare demnitate acest moment. Este supravegheat de o echipă multidisciplinară, pregătită să intervină în orice moment. Fracturile costale se vindecă în 30-40 de zile”, a spus Dr. Elena Copaciu,  şeful secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Universitar.
Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în Capitală, în urma căruia s-a ales cu câteva coaste fracturate și cu o contuzie toracică severă.
 

Citește mai multe despre Mircea Lucescu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii