Centrul Național de Răspundere la Incidente de Securitate Cibernetică CERT-RO are 2 posturi disponibile, pe poziția de Administrator de Rețea/ IT administrator/ Tehnical Support Engineer/ Web developer. Pentru a te califica, este nevoie să ai peste 6 luni de experiență în domeniu, să vorbești fluent limba engleză și să ai cunoștințe de arhitectură hardware, software și de comunicații a sistemelor informatice complexe. Află mai multe aici.

Telcor Communications angajează un Programator PHP, cu peste un an de experiență în IT. Compania oferă un salariu între 1.200 și 1.350 de euro pe lună, în funcție de experiența relevantă. Este nevoie să cunoști limbajul de programare PHP, să ai cunoștințe de baze de date MySQL și de HTML. Vei dezvolta și modifica soluții software, întreținându-le pe cele existente. Înscrie-ți CV-ul pe eJobs.

Arnia Software își mărește echipa cu 3 .NET developers (Senior & Midi). Dacă ai cunoștințele necesare, compania îți va oferi un pachet salarial competitiv, 4 săptămâni de training în Marea Britanie, beneficii de sănătate și un mediu de lucru plăcut și distractiv, cu o mulțime de activități în echipă. Pentru a te califica, este nevoie să ai cel puțin 3 ani de experiență în programarea C# și să cunoști bine instrumentele de testare, serviciile Web și bazele de date. Mai multe detalii găsești aici.

Ubisoft caută un Engineering-Studio Developer, cu peste 2 ani de experiență în programare C++. Vei lucra pe proiecte precum: Cloud Gaming porting, Game Remastering, conversii de jocuri. Pentru munca ta, vei fi răsplătit cu o mulțime de beneficii, printre care amintim: sală de sport în companie, fructe proaspete la birou, asigurare medicală privată. Aplică aici.

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani
Recomandări

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani

Continental AG are 26 de posturi disponibile pentru Business Intelligence Developer (Backend), pentru a lucra la fabrica din Sibiu. Este nevoie să ai cunoștințe excelente de baze de date, experiență în JavaScript, Python sau alte limbaje de programare, experiență în SCRUM și fluență în limba engleză. Vei primi un pachet de relocare, vei avea parte de traininguri personalizate și vei fi recompensat pentru ideile tale. În plus, vei avea parte de asigurare medicală, proiecte în echipă și grădiniță specială pentru copiii angajaților companiei. Click aici pentru a aplica.

Adcentric.net angajează doi Programatori web. Vei avea ocazia să dezvolți platforme web, magazine online și aplicații. Pentru a te califica, este nevoie să ai cunoștințe de PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript și experiență cu platformele open-source, precum WordPress. Avantaje sunt experiența cu suita Adobe și o bună cunoaștere a limbii engleze. Salariul oferit începe de la 2.000 de lei pe lună, cu perspective de dezvoltare profesională. Aplică pe eJobs.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă