Alături de cititorii celor 28 de ediţii europene Auto Bild şi un juriu compus din experţi, ziarişti, celebrităţi şi piloţi de curse, vei putea desemna către cine vor merge trofeele Volanul de Aur! Anul acesta, competiţia a ajuns la a 38-a ediţie şi are 48 de maşini din şase clase participante în concurs.
Este vorba de trei clase standard: clasa mică/compactă, clasa medie şi clasa mare/lux şi încă trei clase de nişă, reprezentate anul acesta de segmentul monovolume, SUV-uri şi coupe/cabrio. La Volanul de Aur participă numai noutăţile din anul respectiv pe plan european.
Cititorii din fiecare ţară acordă votul lor pe baza preferinţelor, iar pe baza votului cititorilor români se aleg maşinile câştigătoare pe plan naţional. Voturile cititorilor din toate ţările europene se cumulează şi rezultă un clasament pe Europa.

Înscrie-te pe Facebook!

Primele 5 maşini care au adunat cele mai multe voturi la fiecare clasă se califică în marea finală ce va avea loc la începutul lunii octombrie, pe poligonul de teste de la Balocco, Italia. Înscrie-te în concursul desfăşurat pe pagina de Facebook a Auto Bild, votează modelul preferat din fiecare clasă de automobile şi poţi câştiga unul din cele 55 de premii puse în joc. Mai multe informaţii, în revista Auto Bild.
MAI MULTE INFORMAȚII AICI

Urmărește-ne pe Google News