Mergi direct la conținut »
VIDEO | Alegeri europarlamentare 2019. Ludovic Orban: ”Am votat pentru ca România să fie condusă de oameni cinstiți, corecți, care respectă legea și nu de hoți”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Alegeri europarlamentare 2019. Ludovic Orban: ”Am votat pentru ca România să fie condusă de oameni cinstiți, corecți, care respectă legea și nu de hoți”

VIDEO | Alegeri europarlamentare 2019. Ludovic Orban: ”Am votat pentru ca România să fie condusă de oameni cinstiți, corecți, care respectă legea și nu de hoți”

Ludovic Orban a votat la alegerile europarlamentare 2019 la o secție de votare din Dobroești, județul Ilfov. La ieșirea de la urne liderul liberalilor spune că a votat pentru ca ”România să fie condusă de oameni cinstiți” și nu de ”hoți”.

”Mi-am exercitat dreptul constitutional la vot atât la referendumul convocat de președinte cât și la alegerile pentru PE. Am votat pentru a fi sigur că România va fi condusă de oameni cinstiți, corecți, care respectă legea și nu de hoți”, a spus Orban.


”Am votat pentru a mă asigura că Guvernul nu va mai putea să emită OUG, să pună între paranteze viitorul României. Am votat pentru ca România să fie reprezentată de oameni care să câștige respectul partenerilor europeni și să așeze România la masa negocierilor și deciziilor ca parteneri egali”, a continuat președintele PNL.

Vorbind despre prezența la vot și importanța ca referendumul să atingă pragul de 30%, Ludovic Orban a spus: ”Adevărații deținători ai puterii publice în România sunt cetățenii români. Exercitatrea puterii se face prin vot. Sunt convins că românii nu se vor lăsa manipulați, nu se vor lăsa intimidați și își vor exercita dreptul de vot atât la referendum cât și la alegerile europarlamentare. Oamenii își vor exercita voința la acest referendum pentru că majoritatea zdrobitoare își doresc la conducerea României oameni corecți, cinstiți. Sunt convins că astăzi va fi o victorie a românilor de bună-credință. Această victorie va însemna că cei care sunt astăzi la putere nu mai au nicio legitimitate”.


Citește și: Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai


 

 

 

Close
Închide
  Close