De Cătălin Schipor,

Marinarul, care era angajat al unei firmei de pilotaj, se afla la bordul şalupei „Canal Service 1 4”. Ambarcaţiunea trebuia să recupereze un pilot aflat pe o navă comercială care a plecat din Portul Constanţa. Marinarul, în vârstă de 27 de ani nu purta vesta de salvare şi asta i-a fost cel mai probabil fatal. În cădere, el s-a lovit la cap de corpul navei şi şi-a pierdut cunoştinţa. Autorităţile româneşti au oprit imediat navigaţia în zonă şi au demarat operaţiunile de căutare.
În cursul dimineţii a fost solicitat şi ajutor aerian, elicoptere de survol la joasă altitudine de la Ministerul de Interne, Regional Air Service Tuzla, Centru National din cadrul Statului Major General al MApN. Pe parcursul acţiunii, au oferit forţe de sprijin aero gratuit, agenţi economici privaţi de pe platforma portuară precum şi unitatea aero nou înfiinţată SMURD de pe aeroportul M. Kogălniceanu un elicopter care a survolat zona, dar trupul marinarului nu a fost gasit. Autoritatea Navala a demarat o ancheta pentru stabilirea circumstanţelor in care s-a produs accidentul. Incidentul este cercetat si de Inspectoratul Teritorial de Munca.
Cu ajutorul Radionav şi Direcţiei Hidrografice a fost emis aviz către navigatori (către toate navele din zonă) pentru a urmări cu atenţie zona lor de navigaţie şi pentru a raporta orice eveniment referitor la incident. Acţiunile vor continua până la lăsarea întunericului, când vor fi suspendate până dimineaţă, interval în care Radionav va emite periodic avizul către navigatori.

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional
HOROSCOP

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional