De Mihai Niculescu,

Osemintele găsite într-un sac la liziera pădurii de lângă Caracal nu au fost încă analizate la INML, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3, potrivit Mediafax.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Anchetatorii au găsit marţi alte fragmente osoase şi dinţi într-o pădure indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă stabilind că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunţat DIICOT.

Probele au fost trimise la INML.

Citeşte şi:

Tatăl Alexandrei Măceșanu, scrisoare publică: Noi credem în continuare în autorități că vor reuși să ne găsească fata și adevărul

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO