MENIU CAUTĂ

Anchetă la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, după ce mai mulți salariaţi s-ar fi tuns într-o secţie

Distribuie

Mai mulți salariați  ai  Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu au fost fotografiați în timp ce s-ar fi tuns într-o secţie a unităţii medicale. Potrivit managerului Gigel Capotă, în acest caz a fost constituită o comisie de disciplină, care analizează situaţia.

„Având în vedere gravele prejudicii de imagine ca urmare a nerespectării atribuţiilor de serviciu de către anumiţi salariaţi, noi, cei din conducerea SJU Târgu-Jiu, nu mai tolerăm asemenea acte de indisciplină. Am uzat şi uzăm de toate prerogativele legale privind declanşarea procedurilor de cercetare disciplinară în vederea sancţionării persoanelor vinovate, în speţă cei care se tundeau acolo, într-o secţie. Noi ne-am autosesizat din presă şi am întocmit o comisie de disciplină, cercetarea este în derulare şi vom propune măsurile de sancţionare în funcţie de gravitatea faptelor pe care le-au produs şi care au fost constatate. (…) Comisia de disciplină analizează dacă sunt salariaţii noştri, tot ce s-a petrecut”, a precizat Gigel Capotă, potrivit Agerpres.

El a mai anunţat, în urmă cu o săptămână, că şefa Secţiei de Psihiatrie a SJU Târgu Jiu a fost schimbată din funcţie în urma unei filmări apărute în spaţiul public în care trei pacienţi pe jumătate dezbrăcaţi au fost surprinşi în ipostaze intime, fiind despărţiţi de un grilaj.

Citește și

Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licență, vrea să o dea în judecată! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obțină cu orice preț”

Comentarii