Update 12.30. Andreea Bălan a părăsit spitalul în urmă cu puțin timp, după ce medicii au operat-o din nou, la mai bine de două săptămâni de când a făcut un stop cardior-respirator în timpul operației de cezariană. Artista pare că se simte foarte bine, iar la ieșirea din spital, nu i-a lipsit zâmbetul de pe față.

Medicii  ar fi descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Astfel că vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele, potrivit Spynews.

Potrivit aceleiași surse, Andreea a fost din nou pe mâinile medicilor.

Andreea Bălan se recuperează după problemele pe care le-a avut în ultima perioadă de timp. Pentru a-și reveni cât mai repede, artista ia o mulțime de medicamente.

Vedeta a mărturisit că se reface încet şi urmează un tratament cu vitamine şi minerale pentru a se pune pe picioare. Potrivit click.ro, ea ia nu mai puţin de 5 pastile în timpul zilei, iar printre toate suplimentele alimentare indicate de medici, solista se tratează cu antiinflamatoare puternice.


Citește și:

VIDEO/ „Cel mai mare câștig al plecării din țară suntem noi”, spun Andrei și Valentina, după 8 ani de când au emigrat la Barcelona, lăsându-și joburile din publicitate