Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan se confruntă cu noi probleme după operație. „Trăiește o adevărată dramă”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Andreea Bălan se confruntă cu noi probleme după operație. „Trăiește o adevărată dramă”

Andreea Bălan se confruntă cu noi probleme după operație. „Trăiește o adevărată dramă”

Andreea Bălan a fost externată din spital zilele trecute, după cea de-a treia operație, însă lucrurile nu sunt deloc așa cum se aștepta artista. Se pare că aceasta nu își mai poate alăpta fetița, iar operația de cezariană a devenit un chin.

Andreea Bălan se confruntă cu noi probleme după operații. „Andreea a trecut printr-o depresie postnatală și, din acel moment, nu a mai avut lapte. A fost distrusă când a realizat acest lucru, parcă a căzut cerul pe ea. Mai mult, nici nu poate să își ia fetița în brațe, căci intervențiile la burtă au ținut-o departe de copiii săi. E cumplit, trăiește o adevărată dramă! Cu toate acestea, încearcă să fie optimistă și speră că își va reveni curând”, au povestit persoane apropiate cântăreței, potrivit Wowbiz.

Cântăreața Andreea Bălan a ținut să transmită un mesaj categoric după ce au apărut informații conform cărora ar urma să se opereze pentru a patra oară.

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. Andreea Bălan s-a aflat la terapie intensivă. Andreea Bălan a fost vizitată la spital de familie, dar și de fosta ei colegă din trupa Andre, Andreeea Antonescu.

Citește și

Dincolo de lumea care nu se vede: naționala nevăzătorilor a obținut sâmbătă calificarea la Euro 2019. A terminat neînvinsă campania pentru turneul final

 

Close
Închide
  Close