MENIU CAUTĂ
04 Apr. 2014 09:18 , de Iulian Simbeteanu

Andrei Andronie, «beizadeaua cu BMW» care a omorât doi oameni în 2011, condamnat la 5 ani şi 6 luni pentru ucidere din culpă

Distribuie

De asemenea, Andronie a fost obligat să plătească şi daune de 300.000 de euro, a zecea parte din valoarea totală a daunelor solicitate. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 este executorie, dar nu definitivă, a fost deja contestată la instanţa superioară.
După aproape doi ani şi jumătate de investigaţii, procurorii au susţinut că Andrei Traian Andronie este vinovat de ucidere din culpă, dar şi pentru că a condus băut şi a refuzat să îi fie recoltate probe biologice şi au cerut ca fiecare infracţiune să fie pedepsită cu maximul prevăzut de Codul Penal. În plus, rudele victimelor au pretins despăgubiri care însumează peste 3.000.000 şi jumătate de euro.
În noiembrie 2011, Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, a omorât doi tineri după ce a spulberat cu automobilul pe care îl conducea o maşină, apoi un taxi. Beizadeaua cu BMW' era beat când a omorât o tânără de 22 de ani şi un taximetrist de 32 de ani pe Calea Floreasca.

Citește mai multe despre BMW (Bayerische Motoren Werke) pe Libertatea.

Comentarii