De Mihai Niculescu,

Cu o alcoolemie de peste 2 la mie au fost depistați cei doi angajați, în urma testelor de sânge. Ei au fost reclamați de rudele unui pacient, încă din noiembrie anul trecut. Și pe 13 aprilie au făcut la fel, iar medicul de gardă și managerul instituției medicale le-au prelevat probe de sânge, reieșind o alcoolemie de 2,65 și 1,90 la mie.

Unul din angajați va fi dat afară

Angajatul care a fost descoperit cu alcoolemie de 2,65 la mie a fost chemat de alte trei ori la comisia de disciplină din același motiv, iar imediat după noaptea în care a fost descoperit, și-a luat concediu medical, arată hotnews.ro. Ședința comisiei s-a amânat de mai multe ori, pentru că angajații prinși băuți și-au luat repetate concedii medicale și de odihnă.

Se prelungeşte termenul de cercetare cu perioada cât au fost în concediu. După ce voi vedea raportul comisiei, voi lua o decizie, ştiu că s-a confirmat ceea ce a fost prezentat. Au fost depistaţi cu o anumită alcoolemie şi vor suporta consecinţele, din punctul meu de vedere, mai ales având în vedere că nu sunt la prima abatere, regulamentul de ordine interioară este foarte clar. Există posibilitatea foarte mare să vorbim despre desfacerea contractului de muncă în cazul celui care nu se află la prima abatere”, a declarat dr. Gabriel Oprişanu, managerul unităţii medicale.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste