Mergi direct la conținut »
FOTO | Angajații unei creșe i-au lipit unei fetițe pantofii de picioare lăsând-o plină de răni Galerie foto
8imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Angajații unei creșe i-au lipit unei fetițe pantofii de picioare lăsând-o plină de răni

FOTO | Angajații unei creșe i-au lipit unei fetițe pantofii de picioare lăsând-o plină de răni

O mamă revoltată a postat pe pagina de Facebook câteva imagini cu i s-a întâmplat fetiței sale cât a lăsat-o la creșă.

Jessica Hayes a fost șocată să descopere că fiica ei de 17 luni a fost lăsată cu semne și vânătăi pe picioare după ce educatoarele de la o creșă din North Carolina, USA, i-au lipit cu scotch pantofii.

Revoltată, femeia a publicat imaginile cu picioarele fiicei sale pe pagina de Facebook, scriind că nu i se pare nicidecum normal ce i s-a întâmplat.

„Cineva a fost clar deranjat de faptul că ea (fetița) învăța să-și de pantofiorii jos și a făcut asta iritat fiind de situație. Nu doar că cineva i-a lipit pantofii cu scotch pus în jurul gleznei, copilul meu de 17 luni nu a fost incapabil să spună ceva. Acest lucru a durat suficient de mult și strâns cât să-i lase fetiței mele semne, umflături și vânătăi”, a scris Jessica pe rețeaua de socializare.

Printre comentariile pe care oamenii le-au publicat la postarea femeii, s-a aflat și unul al unui părinte care avea copilul la aceeași creșă. Acesta a povestit că același lucru a pățit și fiica lui și că problema a fost raportată la conducerea instituției care a luat măsuri imediate.

După ce Jessica a anunțat directorul creșei cu privire la cele întâmplate, acesta a transmis un comunicat prin care spune incidentul nu se va mai întâmpla.


 

Câştigătorul Exatlon România 2018 va fi Ionuţ Sugacevschi sau Vladimir Drăghia. Miercuri aflăm cine ia marele premiu de 100.000 euro


Close
Închide
  Close