Constanța este unul dintre centrele universitare importante. Există și multe alte afaceri, în afară de cele relaționate turismului. Prin urmare, și oferta de apartamente de închiriat în Constanța, pe termen mediu și lung, este destul de variată. Numai că mulți dintre proprietari țin prețurile ridicate. Și nu fac diferența între tariferele chiriilor în regim hotelier și cele pe termen lung.

Merită banii?

Dacă, pe perioada verii, proprietarii care au apartamente de închiriat în Constanța preferă să le ofere în regim hotelier, spre începutul anului universitar și sfârșitul sezonului estival, cresc prețurile la chiriile pe termen lung. În general, cele mai scumpe zone sunt centrul și zona Flaezei Nord. Dar, dacă tot vei locui acolo mai mult timp, merită să dai o chirie mare? Nu ar fi mai practic să accesezi ofertele avantajoase din cartiere mărginașe precum Poarta 6? Dacă dispui de câteva sute de euro lunar, atunci nu e nicio problemă să găsești oferte. Dar poți lăsa totul în grija celor care știu ce înseamnă piața imobiliară.

Apartamente de închiriat în Constanța la preț avantajos

Ca să eviți orice fel de neplăcere legată de procesul de căutare și de contactare a proprietarilor, ai la dispoziție un instrument extraordinar. Este vorba despre Imoradar24. Prin intermediul acestui site, găsești cele mai vantajoase oferte. Imoradar24 scanează piața imobiliară online, agregă toate anunțurile, organizându-le în proprietăți unice, și verifică proprietarii. Astfel, se elimină riscul afenților imobiliari care se pretind proprietari în anunțuri. Pe Imoradar24 găsești peste 500 de anunțuri cu apartamente de închiriat în Constanța. Dintre acestea, 61 sunt direct de la proprietari verificați. Prețurile chiriilor pentru un apartament cu 2 camere pleacă de la 200 euro în cartiere precum Km 4-5. Dar poți găsi și apartamente cu 3 camere în zona Faleză Nord cu numai 350 euro lunar.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă