Tarifele pentru ridicarea şi transportul maşinilor vor fi: 200 + 150 = 350 de lei pentru vehiculele cu masă maximă autorizată de până la 5 tone inclusiv, respectiv 270 + 200 = 470 de lei pentru vehiculele cu masă maximă autorizată de peste 5 tone. Tariful de depozitare, care se va calcula pe un interval de 24 de ore, începând cu data şi ora depozitării, va fi de 150 lei/zi, iar plata pentru ridicarea şi depozitarea acestora se va putea face în numerar sau cu cardul, la spaţiul de depozitare. Astfel, în funcţie de masa autoturismului ridicat, sumele minime pe care le vor plăţi cetăţenii vor de fi de 500 de lei, respectiv 620 de lei, potrivit news. ro

„Începem ridicarea maşinilor pe data de 26 august, de luni. Avem tot ce ne trebuie, platforme, tot. Vor fi două locaţii unde se vor depozita autoturismele ridicate, una pe Metalurgiei, şi cealaltă pe bulevardul Timişoarei”, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţi ai Poliţiei Locale Bucureşti.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei, vehiculele staţionate neregulamentar pe drumurile publice care fac parte din reţeaua principală de străzi a municipiului Bucureşti vor putea fi ridicate, transportate, depozitate şi eliberate, în conformitate cu prevederile regulamentului aprobat prin prezenta hotărâre”, se arată în proiectul de hotărâre.

Citeşte şi:

Prognoza meteo pentru 26 august. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone

Departamentul de stat al SUA, despre rețelele de trafic de persoane din țara noastră: 50% dintre românii traficați sunt minori!

Peste 1.000 de „pirați ai șoselelor” prinși de polițiști, de la începutul lunii august

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile