MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Atacat cu sabia, la Voinești. Familia l-a dus repede pe bărbat la spital

Distribuie

Un bărbat a fost atacat cu o sabie de un consătean, în Iași. Bărbatul de 24 de ani a căzut lat după ce a primit mai multe lovituri în cap și a fost dus repede la spital de membrii familiei. Scandalul a avut loc în comuna Voinești.

Medicii l-au consultat și au făcut o serie de investigații, stabilind însă că loviturile de sabie nu i-au atins organele interne, așa că nu a fost nevoie de intervenții chirurgicale. Victima a rămas însă sub observație, relatează ziaruldeiasi.ro.

Pacientul în vârstă de 24 de ani a ajuns în UPU după ce a fost lovit cu un obiect ascuţit. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierdere a cunoştinţei, un hematom epicranian frontal cu plagă tăiată frontal, un traumatism cranio-facial, o plagă înjunghiată în coapsa stângă şi o contuzie toraco-abdominală. După ce au fost făcute toate investigaţiile, s-a decis internarea pacientului”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.


Citește și: Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO


 

Comentarii