Mergi direct la conținut »
Aterizare de urgență de Aeroportul Otopeni. Pilotul a văzut fum ieșind din motor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Aterizare de urgență de Aeroportul Otopeni. Pilotul a văzut fum ieșind din motor

Aterizare de urgență de Aeroportul Otopeni. Pilotul a văzut fum ieșind din motor

Aterizare de urgență de Aeroportul Otopeni, duminică, 22 aprilie. Un avion al companiei Blue Air, care decolase cu destinația Tel Aviv, s-a întors din drum și a aterizat de urgență la București. 

Avionul Blue Air, care efectua zborul București – Tel Aviv, a decolat duminică dimineață, la ora 7:44. După 40 de minute de zbor, pilotul a informat pasagerii că din unul dintre motoare iese fum suspect și că avionul se va întoarce la București. Avionul a aterizat la ora 8:25, în siguranță, la sol fiind așteptat de echipaje de pompieri și ambulanțe, potrivit paginii de Facebook BoardingPass.ro.

Pasagerii au fost transportați în terminal așteptând și la această oră următorul zbor spre Tel Aviv. Pasagerii ne-au informat că până la această oră n-au primit detalii despre următorul zbor.

Pe 2 aprilie, un avion Airbus A350 al Vietnam Airlines, care zbura pe ruta Frankfurt – Hanoi, a fost deviat la București și a aterizat pe Otopeni, după ce unui pasager i s-a făcut rău.

În SUA, un avion al companiei Southwest Airlines, care zbura pe ruta New York – Dallas, a făcut o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional din Philadephia, după ce motorul stâng a explodat în aer. O femeie, care se afla pe scaunul de lângă aripă, a fost “aspirată” pe geam, în urma deflagrației și a murit.

FOTO: Facebook/BoardinPass.ro


EXCLUSIV/Macanache, poveste de viață fără fard: “Nu trebuie să mergi acolo băut, pe când eu… abia știam unde e scena”

Close
Închide
  Close