Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O femeie a murit după ce a fost "aspirată" de motorul unui avion, care a explodat în zbor

FOTO | O femeie a murit după ce a fost „aspirată” de motorul unui avion, care a explodat în zbor

Un avion Boeing 737-700, al companiei Southwest Airlines, care zbura pe ruta New York - Dallas, a făcut o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional din Philadephia, după ce motorul stâng a explodat în aer. O femeie, care se afla pe scaunul de lângă aripă, a fost "aspirată" pe geam, în urma deflagrației. Pasagerii din apropiere de ea au fost cei care au ținut-o pe femeie, pentru ca aceasta să nu fie trasă complet în afara aeronavei.

Incidentul s-a petrecut în timpul zborului pe ruta New York-Dallas. Motorul aeronavei a explodat, în timpul zborului, iar o femeie a care sătea pe un loc de lângă un geam a fost trasă în afara avionului, după explozia motorului, deflagrația spărgând geamul.

Femeia a fost dusă la spital în stare gravă, scrie Daily Mail. Ea a decedat însă mai târziu, în urma rănilor suferite.

”O femeie pasager, a fost parțial trasă în afara avionului, dar a fost prinsă de alți pasageri și adusă în cabină”, a declarat tatăl unui pasager aflat la bord.

143 de oameni și 5 membri ai echipajului se aflau la bord, iar motorul a explodat în timp ce avionul se afla în aer, la 32.000 de picioare (9.753 de metri). Avionul a aterizat în numai 10 minute de la explozie.

Un incident asemănător s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, când un motor dintre cele patru al unui avion Airbus A380, care aparține Air France, a explodat în aer, în timp ce aeronava zbura pe ruta Paris – Los Angeles.


Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă”

Close
Închide
  Close