MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 07:10

FOTO | O femeie a murit după ce a fost „aspirată” de motorul unui avion, care a explodat în zbor

Distribuie

Un avion Boeing 737-700, al companiei Southwest Airlines, care zbura pe ruta New York - Dallas, a făcut o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional din Philadephia, după ce motorul stâng a explodat în aer. O femeie, care se afla pe scaunul de lângă aripă, a fost "aspirată" pe geam, în urma deflagrației. Pasagerii din apropiere de ea au fost cei care au ținut-o pe femeie, pentru ca aceasta să nu fie trasă complet în afara aeronavei.

Incidentul s-a petrecut în timpul zborului pe ruta New York-Dallas. Motorul aeronavei a explodat, în timpul zborului, iar o femeie a care sătea pe un loc de lângă un geam a fost trasă în afara avionului, după explozia motorului, deflagrația spărgând geamul.

Femeia a fost dusă la spital în stare gravă, scrie Daily Mail. Ea a decedat însă mai târziu, în urma rănilor suferite.

'O femeie pasager, a fost parțial trasă în afara avionului, dar a fost prinsă de alți pasageri și adusă în cabină', a declarat tatăl unui pasager aflat la bord.

143 de oameni și 5 membri ai echipajului se aflau la bord, iar motorul a explodat în timp ce avionul se afla în aer, la 32.000 de picioare (9.753 de metri). Avionul a aterizat în numai 10 minute de la explozie.

Un incident asemănător s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, când un motor dintre cele patru al unui avion Airbus A380, care aparține Air France, a explodat în aer, în timp ce aeronava zbura pe ruta Paris – Los Angeles.


Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cătălin Botezatu are cea mai mare garderobă din showbiz!
Loading...
Comentarii