Mergi direct la conținut »
Augustin Zegrean a salvat un tânăr care a căzut într-o groapă de 4 metri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Augustin Zegrean a salvat un tânăr care a căzut într-o groapă de 4 metri

Augustin Zegrean a salvat un tânăr care a căzut într-o groapă de 4 metri

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale a României, Augustin Zegrean, a salvat un tânăr în vârstă de 25 de ani care căzuse într-o groapă adâncă de patru metri.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în zona în care locuiește Augustin Zegrean. Un tânăr a căzut într-o groapă adâncă de patru metri săpată de muncitorii de la canalizare.

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale a României a auzit o bubuitură puternică şi ţipetele tânărului care căzuse în groapă.

Augustin Zegrean a mers spre tânăr și a sunat la 112, alertând autorităţile locale. „La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Pompierii au reuşit să-l scoată pe tânăr din groapă, a fost evaluat medical, dar a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă, potrivit Mediafax.

Gestul fostului preşedinte al Curţii Constituţionale a fost pe atât mai uman, cât i-a oferit tânărului haine şi pantofi pentru a putea ajunge acasă.


Metoda inedită a unui bistrițean să-și apere taxiul de hoți. Ce mesaj le-a lăsat răufăcătorilor


Close
Închide
  Close