Autocar implicat într-un ACCIDENT TRAGIC, în BULGARIA! Un român a MURIT şi alţi 14 au fost răniţi

21 septembrie 2014 07:19

Grav accident, duminică dimineaţa, în Bulgaria. O femeie de 27 de ani a murit şi alţi 14 pasageri au fost răniţi, dintre care cinci foarte grav, după ce autocarul cu români s-a răsturnat.

Autocarul în care se aflau românii se întorcea din staţiunea Kusadasi din Turcia, acolo unde oamenii își petrecuseră concediul, iar într-o curbă a fost scăpat de sub control și s-a prăbușit pe şosea. În momentul în care s-a produs accidentul, afară ploua, iar vizibilitatea era redusă din cauza ceţii.

O româncă de 27 de ani a murit la faţa locului, iar alţi cinci pasageri au fost răniţi şi spitalizaţi în oraşul Veliko Târnovo. Printre victime nu se află copii.

Din dispoziția viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, două elicoptere SMURD din Craiova și București vor decola spre Bulgaria, pentru a prelua două dintre persoanele rănite grav, se arată într-un comunicat MAI.
Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul MAI va analiza împreună cu medicii bulgari starea medicală a tuturor pasagerilor care au fost transportați la spitalul din Veliko Târnovo, având în vedere și aducerea în țară a altora dintre aceștia, dacă se impune.
 
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro