Averea lui Prince ar putea fi împărțită la șapte persoane. Despre cine e vorba

03 mai 2016 09:32

Averea lui Prince ar putea fi împărțită în șapte părți. Mai exact, șapte persoane au contactat justiția americană ca moștenitori ai cântărețului Prince, transmite AFP.

O decizie a judecătorului din Minnesota identifica marți șase persoane care ar putea avea drepturi la moștenire, fără a oferi detalii suplimentare. Cei șase sunt sora lui Prince, Tyka Nelson, și cinci surori sau frați vitregi (Omarr Baker, Sharon Nelson, Norrine Nelson, John Nelson și Alfred Nelson), notează Agerpres.

Documentul o menționează, de asemenea, pe Darcell Gresham Johnston, o presupusă soră vitregă a artistului, de care familia acestuia nu știa. Femeia ar avea „aceeași mamă, dar un tată diferit de cel al cântărețului”, susține site-ul TMZ.

Judecătorul a aprobat marți numirea societății Bremer Trust ca agent responsabil de administrarea averii lui Prince, după ce Tyka Nelson, sora artistului, formulase o cerere în acest sens. Compania-mamă a societății, Bremer Bank, se ocupa de afacerile lui Prince de mai mulți ani. Prince a murit subit la mijlocul lunii aprilie fără să lase vreun testament.

Citește și: Prince, diagnosticat cu SIDA cu câteva luni înainte de a muri? Cântăreţul ar fi refuzat să se trateze, din cauza religiei

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro