Mergi direct la conținut »
Bărbatul care și-a ucis soția și cele două fetițe a primit zeci de scrisori în închisoare. Unele sunt de la femei care îi trimit fotografii sexy
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Bărbatul care și-a ucis soția și cele două fetițe a primit zeci de scrisori în închisoare. Unele sunt de la femei care îi trimit fotografii sexy

După doar câteva săptămâni de închisoare, Chris Watts a primit aproape 60 de scrisori de la străini care și-au exprimat dragostea și ura față de cel care și-a ucis soția însărcinată și cele două fetițe, scrie Daily Mail.

Majoritatea scrisorilor au fost de la femei, iar multe dintre acestea au inclus fotografii, precum și promisiunile de a trimite mai multe imagini sau de a pune bani în contul lui Watts.

Alte scrisori, care au fost obținute de DailyMail.com după depunerea unei cereri în conformitate cu Colorado Open Records Act, au fost de la persoane care i-au dori Watts și își exprimau dorința ca acesta să fie agresat fizic și sexual în spatele gratiilor.

Au existat și câțiva scrisori certificate pentru Watts, inclusiv unul de la angajatorul său, Anadarko, informându-l că el a fost concediat în aceeași zi în care a mărturisit că le-a ucis pe soția sa și pe cele două fetițe.

De asemenea, producătorii NBC și ABC i-au scris lui Watts în numeroase ocazii căutând interviuri.

Bărbatul nu a răspuns la niciuna dintre scrisorile primite.

Cel mai insistent fan al lui Chris Watts a fost Laurel, o bunică din Hawaii care a trimis cel puțin cinci scrisori în primele șase săptămâni în care bărbatul a fost închis în Weld County. Ea i-a trimis scrisori care au între trei și patru pagini lungime și i-a trimis cărți poștale din Hawaii.

„Nu mă aștept să primesc răspuns de la tine (cel puțin nu încă) și înțeleg total. Scopul meu este să-ți dau doar o rază de speranță și poate un zâmbet”, a scris ea într-o scrisoare trimisă la sfârșitul lunii septembrie.

EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
Recomandări
EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
 

O altă corespondentă este Tammy, care i-a trimis cel puțin șase fotografii cu ea criminalului. „Nu mă cunoști, dar cred că ai vrea”, i-a scris femeia din Ohio în prima ei scrisoare.

Chris Watts a fost acuzat de moartea soției Shanann Watts, 34 de ani, însărcinată în luna a cincea, și a fetițelor sale Bella, de 4 ani și Celeste, de 3 ani și de avort ilegal în cazul copilului nenăscut, dar și de faptul că a încercat să scape de cadavre.

Pentru a evita o posibilă condamnare la moarte, Watts a recunoscut că a ucis soția, copilul ne-născut și fiicele. El își va afla luni sentința și va primi închisoare pe viață dacă judecătorul acceptă înțelegerea făcută cu procurorii.


Citește și: EXCLUSIV/ „A fost șocul vieții când am aflat cine e Moș Crăciun!”. Răzvan Lucescu ne-a dezvăluit cum a descoperit, când era în clasa a III-a, că Mircea Lucescu, tatăl lui, este cel responsabil pentru cadourile de sub brad

Close
Închide
  Close