De Mihai Niculescu,

Bătaia de stradă între fete a avut loc miercuri după amiază, chiar în fața instituției menită să asigire ordinea publică în Botoșani. Motivele pentru care între cele șase fete, toate eleve la Liceul cu Program Sportiv, a izbucnit un astfel de conflict ar fi neînțelegeri mai vechi. Polițiștii locali au reușit însă să le potolească, la final împărțind două amenzi. Bărbatul venit cu mașina pentru a-și apăra nepoata a fost sancționat pentru parcare neregulamentară, primind o amendă de 250 de lei, în vreme ce verișorul unei dintre fete a primit o amendă de 300 de lei, pentru tulburarea liniștii publice, arată știri.botosani.ro

”Persoanele implicate au început să-și împartă pumni și palme. Erau două grupuri de fete, iar una dintre ele a apelat la terți pentru a aplica o corecție celuilalt grup. Una dintre fetele agresate s-a refugiat în curtea Poliției, iar noi ne-am sesizat și am intervenit imediat. Au fost aplicate două sancțiuni: una în regim rutier, iar cealaltă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale din Botoșani.

Citeşte şi:

Mărturiile unui specialist în educație: există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul: informația nu e de interes public!

Adriana Nedelea LA FIX | Istoricul Marius Diaconescu: „Ar trebui să renunțăm la sintagma Mica Unire. Unirea din 1859 a fost mare prin consecințele sale”

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate