MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

BILANŢUL PLOII ÎN BUCUREŞTI: străzi inundate, copaci doborâţi de vânt şi maşini avariate. O femeie a fost RĂNITĂ de un copac căzut! FOTO

Distribuie

O femeie a fost rănită de un copac doborât de vânt, marţi dimineaţă, în zona Piaţa Presei Libere, aceasta fiind transportată la spital de un echipaj SMURD, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, femeia, în vârstă de 31 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi, probabil, o fractură de femur, dar era conştientă când a fost preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la un spital.

Copaci căzuţi şi maşini avariate

Peste 20 de maşini au fost avariate în noaptea de luni spre marţi de copacii doborâţi de furtună, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Potrivit lui Andrei Codău, cel mai grav incident a avut loc pe strada Dimitrie Pompeiu, unde un copac doborât de vânt a avariat cinci maşini. Alte incidente au avut loc pe străzile Frunte Lată, Mozart şi Lacul Tei, unde copacii au căzut pe câte două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că în ultimele 24 de ore echipele ISU au intervenit la 25 de incidente, dintre care 20 au fost căderi de arbori.

Străzi inundate

Se circulă greu din cauza apei acumulate pe carosabil pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în dreptul Institutului de Meteorologie, pe Şoseaua Virtuţii, Valea Oltului, Valea Ialomiţei, Iancu de Hunedoara, Şoseaua Progresului, Bucureştii Noi, la intersecţia cu Răzoare, Calea 13 Septembrie, la intersecţia cu Şoseaua Antiaeriană şi Calea Moşilor, la intersecţia cu strada Făinari.

Semafoarele nu funcţionează

De asemenea, nu funcţionează semafoarele la intersecţia Bulevardul Basarabia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecţia străzilor Mircea Vulcănescu cu Popa Tatu, pe Şoseaua Giurgiului, la intersecţia cu Drumul Găzarului, la intersecţia Calea Moşilor cu Bulevardul Carol I, pe Drumul Sării, la intersecţia cu strada lt. Găină şi pe Şoseaua Colentina, la intersecţia cu Teiul Doamnei.

Tramvaie şi troleibuze blocate

Circulaţia pe linia tramvaielor 1, 8, 11 şi 25 este blocată din cauza unui copac rupt de vânt care a căzut în dreptul staţie Inox, de pe Şoseaua Progresului.

Troleibuzele liniilor 71, 93 şi 99 nu circulă din cauza unui copac rupt de vânt care a căzut pe Bulevardul Vasile Milea, a mai spus Tobescu.

Echipele de intervenţie ale RATB sunt la faţa locului, pentru a elibera drumurile blocate, potrivit Mediafax
Probleme şi la metrou
Nici călătorii acre au sperat să ajungă mai repede la destinaţie cu metroul nu au fost scutiţi de surprize, mai multe staţii fiind inundate şi circulaţia desfăşurându-se cu dificultate.

Comentarii