MENIU CAUTĂ

Black Friday 2016. Cea mai sexy lenjerie intimă, cu 90% reducere

Distribuie

De Black Friday 2016, în România, doamnele și domnișoarele vor fi cu adevărat răsfățate! Mai multe magazine anunță reduceri substanțiale la haine și la lenjerie intimă. 

Magazinul Jolidon anunță reduceri de 90% la lenjerie intimă și costume de baie și nu doar astăzi, de Black Friday, ci tot weekend-ul.

jolidon black friday

Și pe Fashion Days, de Black Friday puteți puteți găsi lenjerie intimă sport sau sexy la reducere de până la 90%.

fashiondays black friday

Pe H&M, reducerile de 40% încep de vineri și durează până luni, 21 noiembrie.

h&m black friday

Istoria tradiţiei de Black Friday începe din secolul 19. Black Friday era ziua care încununa încheierea vacanţei de Ziua Recunoştinţei şi redeschiderea marilor magazine. Ulterior a fost adoptata de marii comercianţi pentru a-şi lichida stocurile înainte de Crăciun. Practica a avut un succes enorm, aşa ca a devenit naţională, şi apoi zi internaţională a cumpărăturilor.

Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc a ajuns, în 2015, la 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Cei mai fideli clienţi ai BF sunt bărbaţii şi tinerii (între 24 şi 34 de ani).

Reducerile de anul acesta din perioada de Black Friday vor viza aproximativ 25.000 de unităţi  şi vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro. Spre exemplu, clienţii vor putea să cumpere televizoare cu 50% mai ieftine, telefoane mobile cu preț redus la jumătate, şi laptopuri începând cu 799 lei.

Citește și: Haine ieftine pentru copii, de Black Friday 2016, în România

Citește mai multe despre Black Friday și lenjerie intimă pe Libertatea.

Comentarii