MENIU CAUTĂ

Brașovean amendat pentru mesaje antiguvernamentale scrise cu cretă pe asfalt. “Întâmplare demnă de un episod din “Las Fierbinți””

Distribuie

Brașovean amendat pentru mesaje antiguvernamentale scrise cu cretă pe asfalt. Tânărul a povestit totul în mediul virtual. De fapt, mesajele erau împotriva unei ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea, împotriva modificării Codurilor penale și împotriva PSD, fără a conține cuvinte obscene.

În procesul verbal întocmit pe 17 iulie scrie (greșelile nu aparțin redacției – n.r.): „La data și ora mai sus menționată a fost depistat persoana mai sus menționată în timp ce scria cu cretă pe asfalt în zona stației RAT Maternitate mesaje anti electorale”Prin scrierea de mesaje pe asfalt, brașoveanul ar fi încălcat mai multe articole dintr-o hotărâre a Consiliului Local Brașov, drept pentru care Poliția Locală i-a dat o amendă de 500 de lei.

„Dacă până azi am crezut că Poliția Locală doar duce lipsă de personal, după întâlnirea cu polițiștii locali în 17 iulie (întâmplare demnă de un episod din ”Las Fierbinți”, o voi povesti mai târziu) și PV-ul primit astăzi, pot spune doar că Poliția Locală Brașov duce în primul rând lipsă de competență și profesionalism. Abia aștept să îi întâlnesc în instanță. PV-ul conține o serie de informații false, eronate.. deh… incompetență”, scrie brașoveanul, pe contul său de Facebook, atașând și imagini ale documentelor primite de la Poliția Locală.

Mitingul diasporei din 10 august, în Piața Victoriei. Primii români au ajuns în Piața Victoriei încă de joi, pentru a-și manifesta dezaprobarea față de conducerea PSD și Guvernul Viorica Dăncilă. Românii de afară cred că țara a ajuns în pragul colapsului și au datoria, chiar și pentru o zi, să fie alături de frații lor rămași acasă, care nu au avut posibilitatea sau curajul să-și facă o viață decentă în Europa sau în lume, departe de cei dragi.

Citește și

VIDEO/ Marius și Dorel au făcut 15 ore pe drum, din Padova, pentru mitingul din Piața Victoriei: „Am plecat să facem ceva pentru țara asta și tot noi ne-am întors să rezolvăm”

Citește mai multe despre amendat și mesaje pe Libertatea.

Comentarii