MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 14:16

Detalii șocante despre călugărul-profesor care a publicat imagini cu elevi dezbrăcați. Bărbatul ar fi urmărit timp de mai multe ore filmările!

Distribuie

Detalii uluitoare au ieșit la iveală în cazul călugărului-profesor care a publicat pe rețelele de socializare imagini cu elevi dezbrăcați de la școala "Nicolae Tonitza" din Constanța. Ciprian Savin, cunoscut drept călugărul Calinic, s-ar fi uitat ore bune la imaginile cu copiii pe jumătate dezbrăcați, înaintea orei de sport. Asta susține directoarea unității de învățământ, care îl acuză pe călugăr că și-ar fi premeditat fapta.

Nicoleta Bercaru, directoarea şcolii „Nicolae Tonitza” din Constanța, a declarat că profesorul Ciprian Savin a venit la școală, vineri, 5 octombrie, de Ziua Educației, și a cerut să intre în sala în care sunt stocate imaginile de pe camerele de supraveghere, notează observator.tv.

Cel care este călugăr a explicat că are nevoie să-și recupereze un material necesar pentru lucrarea de doctorat. De asemenea, a spus că are acceptul conducerii școlii, chiar dacă acest lucru nu era adevărat, conform sursei citate.

După ce a intrat în încăpere, călugărul-profesor i-a spus profesorului de informatică faptul că are ceva de căutat, iar acest lucru ar putea mai mult timp. Astfel, bărbatul a rămas singur.

Ciprian Savin ar fi stat mai multe ore în fața calculatorului pentru a găsi imaginile surprinse la ora la care elevii își schimbă hainele și rămân pe jumătate dezbrăcați.

Mai apoi, călugărul a publicat imaginile filmate cu telefonul mobil pe Facebook și, ulterior, le-a șters. Cazul a intrat în atenția Poliției din Constanța, după ce un părinte a văzut imaginile pe care le-a dus la secție.

Potrivit sursei citate, călugărul Calinic este profesor titular la școala „Nicolae Tonitza” din Constanța de patru ani și este și membru în Consiliul de Administrație.

În urma incidentului, profesorul a intrat în concediu fără plată până pe 31 august 2019.

Profesorul era, până joi, călugăr-diacon la Arhiepiscopia Tomisului. Călugărul Calinic locuia la Palatul Arhiepiscopal.

Călugărul diacon Calinic nu mai slujește la Arhiepiscopia Tomisului

„Urmare a celor întâmplate, călugărul diacon Calinic nu mai slujeşte la Arhiepiscopia Tomisului. De asemenea, el nu mai locuieşte la Mănăstirea Sfântul Petru şi Pavel (Palatul Arhiepiscopal).  A plecat, nu ştim unde”, a precizat preotul Eugen Tănăsescu de la Arhiepiscopia Tomisului.


Citește și EXCLUSIV/ După 27 de ani de cântat în Statele Unite, încă trage la stână! George Rotaru a doinit printre oi


 

Citește mai multe despre calugar pe Libertatea.

Comentarii