MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 18:55

Cântăreața de muzică populară, fiică de polițist, condamnată pentru ucidere din culpă

Distribuie

Irina Maria Birou, o interpretă de muzică populară, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

 

 

Irina Maria Birou, o tânără interpretă de muzică populară din Gorj și fiică de poliștist, a fost condamnată pentru ucidere din culpă. Ea a fost implicată, în anul 2016, într-un accident mortal care s-a produs în localitatea Moi, comuna Bâlteni. Atunci, cântăreața de muzică populară din Turburea a lovit cu mașina un bătrân care se întorcea cu vacile de la păscut și care traversa șoseaua, potrivit gorj-domino.ro.

În urma accidentului provocat de Irina Maria Birou, atât ea, cât și pasagera din dreapta au fost rănite, iar bătrânul în vârstă de 83 de ani a murit.

Acum, Irina Maria Birou a aflat prima sentință în dosarul de ucidere din culpă de la Judecătoria Târgu-Jiu. Tânăra a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Hotărârea nu este definitivă.


Solista de muzică populară va fi obligată și să muncească în folosul comunității.

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani…

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, a stabilit prima instanță.

Irina Maria Birou este fiica unui polițist din cadrul Poliției Filiași.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018. Scorpionul și Vărsătorul fac „jocurile astrale”

 

Citește mai multe despre condamnare și inchisoare pe Libertatea.

Comentarii