Mergi direct la conținut »
Cântăreața Kylie Rae Harris a murit într-un carambol cu trei mașini. Destinul artistei, frânt la doar 30 de ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cântăreața Kylie Rae Harris a murit într-un carambol cu trei mașini. Destinul artistei, frânt la doar 30 de ani

Cântăreața Kylie Rae Harris a murit într-un carambol cu trei mașini. Destinul artistei, frânt la doar 30 de ani

Cântăreața de muzică country Kylie Rae Harris a murit într-un accident de circulație, produs în New Mexico. În urma impactului violent, o adolescentă de 16 ani, aflată într-o altă mașină, și-a pierdut viața.

Trei vehicule au fost implicate miercuri în ciocnirea violentă. Șoferul celui de-al treilea autoturism a scăpat cu viață, relatează Daily Mail.

Kylie Rae Harris (30 de ani) urma să cânte la un festival muzical, însă a fost implicată într-un accident violent.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, ea a scris pe Twitter că nu mai avea suficientă benzină pentru a ajunge la destinație. De asemenea, cântăreața a mărturisit că multe dintre rudele ei au murit exact în zona prin care ea conducea.

„Tocmai am ajuns în Taos. Cânt la festivalul de aici. Iubesc acest festival. Pentru cei care nu știu… Bunicii mei au locuit aici, unchiul meu încă trăiește aici, dar toți apropiații, cu excepția unchiului meu, au murit, inclusiv tatăl meu și încep să plâng atunci când conduc pe aceste drumuri…

Conduc de aproape 12 ore, credeți că e epuizant și plictisitor, însă în ultimele ore am condus doar prin munți, amintindu-mi cum, copil fiind, stăteam pe bancheta din spate, când făceam aici excursii alături de tatăl meu, era minunat”, a scris artista pe contul ei de socializare.

Vestea morții lui Kylie Rae Harris a fost confirmată de reprezentantul cântăreței.

„Cu durere în suflet, confirm că Kylie Rae Harris a murit într-un accident rutier noaptea trecută. Nu avem alte informații și cerem discreție pentru familia ei în acest moment”, a precizat impresarul cântăreței.

foto: Facebook Kylie Rae Harris

Close
Închide
  Close