MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 13:04

Carne cu puroi la supermarket. Părea o bucată obișnuită de ceafă de porc, dar un detaliu i-a dat de gând și a dus-o la control

Distribuie

Un gorjean a cumpărat, zilele trecute, o bucată de ceafă de porc de la un supermarket din oraș. Când a ajuns acasă, a văzut o bucată albicioasă, gelatinoasă pe bucata de carne. Bănuind că e ceva în neregulă, omul a dus produsul la control, iar rezultatul a fost șocant: ceafa de porc avea puroi.

Potrivit gorjeanul.ro, bărbatul care locuiește în comuna Runcu a fost la cumpărături, a luat , printre altele, și 1,3 kilograme de ceafă și a mers acasă. După ce a ajuns, când a pus-o pe tocător să o tranșeze, a văzut formațiunea care i s-a părut ciudată. În urma analizelor s-a constatat că e vorba despre un abces de puroi. Inspectorii au amendat supermarketul cu suma de 1.200 de lei.

Potrivit şefului Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj, Nicolae Călescu, produsul respectiv provine din Germania şi există posibilitatea ca abcesul cu puroi depistat în carne să provină de la o contuzie sau o injecţie suferită de porc.

FOTO: gorjeanul.ro

Comentarii