MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 17:37

Ce a spus Jack Brooksbank despre Prințesa Eugenie, în timp ce era condusă la altar de tatăl ei

Distribuie

În timp ce Prințesa Eugenie se ducea era condusă către altarul Capelei St. George, vineri, în timpul nunții sale, soțul ei, Jack Brooksbank, a așteptat-o alături de cavalerul de onoare – fratele lui mai tânăr, Tom. În acele momente, el a rostit mai multe cuvinte emoționante despre soția lui.

”Oh, inima mea… mi se frânge inima”, a spus Jack Brooksbank în timp ce Prințesa Eugenie era condusă la altar de tatăl ei, Ducele de York, Prințul Andrew, potrivit unui specialist în cititul pe buze, citat de un reporter al Daily Mail.

Cei doi s-au îndrăgostit în Elveția, în anul 2010, iar Eugenie a spus că a fost dragoste la prima vedere. Ulterior, cei doi au avut o relație la distanță când Eugenie s-a mutat la New York.

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a Marii Britanii, și Jack Brooksbanck s-au căsătorit astăzi, în a doua nuntă regală a anului după ce a prințului Harry cu Meghan Markle.


CITEȘTE ȘI: Caz cutremurător în București! Un bărbat se dădea drept medic ginecolog și acum este suspectat că a violat 17 femei! Așa zisele consultații erau transformate în clipuri porno


FOTO: NORTH FOTO

Citește mai multe despre jack brooksbank și prințesa Eugenie pe Libertatea.

Comentarii