MENIU CAUTĂ

FOTO | Ce au mâncat în timpul summitului Donald Trump și Kim Jong-un

Distribuie

Donald Trump și Kim Jong-un, alături de delegațiile lor, au avut pe masă numai delicatese, în momentul în care au mâncat împreună în timpul summitului.

Meniul oficial arată că Trump și Kim, alături de oficialii din ambele țări, au avut ca aperitive următoarele: cocktail de creveți cu salată de avocado, kerabu de mango verde cu dressing de miere și caracatiță proaspătă și castraveți umpluți coreeni.

La felul principal liderii și delegațiile lor au servict costițe cu cartofi și bloccolini, cu sos de vin roșu; o combinație de porc dulce-acrișor crocant și orez prăjit cu sos de chili și pește cu legume asiatice.

La desert, președintele SUA și dictatorul Coreei de Nord au avut pe masă tarte de ciocolată neagră și înghețată cu vanilie și cireșe.

Donald Trump și Kim Jong-un se întâlnesc, pentru prima dată în istorie, la hotelul Capella, de pe insula Sentosa din Singapore, marți. Scopul întâlniri este de a cădea de acord asupra denuclearizării complete a Peninsulei Coreea, Kim Jong-un fiind de acord lucru.

Summitul a fost cât pe ce să nu se mai întâmple, după ce, la sfârșitul lunii mai, Donald Trump a spus că ”nu este momentul potrivit” pentru ca o asemenea întâlnire să aibă loc, denunțând ”ostilitatea” nord-coreeană, în contextul în care un oficial de la Phenian a lansat declarații dure la adresa Casei Albe.

Summitul a fost stabilit la în luna aprilie, după întâlnirea istorică dintre liderul nord-coreean, Kim Jong-un, și cel sud-coreean, Moon Jae-in, în zona demilitarizată din Peninsula Coreeană.


CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ. De ce s-a văzut mitingul PSD ca un exercițiu de forță și intimidare și cum au ajuns toți contestatarii Puterii ”șobolani”


FOTO: EPA

Citește mai multe despre Donald Trump, Coreea de Nord, MENIU și summit pe Libertatea.

Comentarii