Mergi direct la conținut »
Ce a găsit un polițist la locuința unei bătrâne căreia i se furase butelia. S-a întâmplat chiar în casa vecinului ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce a găsit un polițist la locuința unei bătrâne căreia i se furase butelia. S-a întâmplat chiar în casa vecinului ei

Ce a găsit un polițist la locuința unei bătrâne căreia i se furase butelia. S-a întâmplat chiar în casa vecinului ei

Un polițist din Mogoșești Siret a devenit eroul zilei după ce, în urma unei reclamații pentru o butelie dispărută, a salvat un om din ghearele morții.

De Dana Aramă,

Lucian Fedeleș, un polițist în vârstă de 32 de ani, a mers la o bătrână acasă, după ce aceasta a reclamat că i-a dispărut o biutelie de aragaz. Însă, ajuns acolo, a descoperit cu stupoare ce se petrecea în casa vecinului acesteia, pe care a reușit in extremis să-l salveze din ghearele morții.

„#PolițistulZilei este colegul nostru de la Mogoşeşti Siret, care şi-a riscat #viaţa pentru a salva un bărbat

La primele ore ale dimineţii, colegul nostru, agent principal de poliţie Fedeleş Lucian, din cadrul Postului de Poliţie Mogoşeşti Siret – I.P.J. Iași, a fost sesizat de o bătrână, de 78 de ani, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustrasă o butelie de aragaz.

În timpul efectuării cercetărilor la faţa locului, a simţit un miros puternic de gaz metan stabilind că acesta venea de la locuinţa unui bărbat, învecinată cu casa bătrânei.

#Poliţistul a constatat că bărbatul avea uşa de acces în locuinţă închisă, însă întrucât mirosul de gaz metan era din ce în ce mai puternic, împreună cu vecinii a pătruns în interior. Lângă bărbat a observat două butelii pentru aragaz ce aveau robinetele deschise şi care emanau gaz metan, iar cel în cauză avea leziuni la încheietura mâinii stângi ce sângerau.

Poliţistul a închis de îndată robinetele celor două butelii, apoi a scos persoana din încăpere şi i-a aplicat un garou pe braţ pentru oprirea hemoragiei. De asemenea, a fost solicitat un echipaj medical, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, viața lui nefiind pusă în pericol.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Tot din verificări au rezultat indicii că una dintre buteliile din locuinţa bărbatului ar fi fost sustrasă de la bătrâna de 78 de ani.

Colegul nostru, agent principal de poliţie Fedeleş Lucian este încadrat din sursă externă, în anul 2016 şi are 32 de ani”, se arată într-un comunicat pe internet al Poliției Române.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO / Tragedia de la Colectiv: Amintirile care-l bântuie pe bărbatul care a sunat primul la 112. „Le auzeam spunând: Nu mai are puls!”


 

Close
Închide
  Close