Mergi direct la conținut »
Ce îi place lui Mircea Negulescu la trupul Andreei Cosma. Ce a răspuns fostul procuror DNA la această întrebare
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Ce îi place lui Mircea Negulescu la trupul Andreei Cosma. Ce a răspuns fostul procuror DNA la această întrebare

Mircea Negulescu a acordat un interviu Revistei Kamikaze în care, printre altele, a fost întrebat și ce îi place la trupul deputatei Andreei Cosma, audiată ca martor într-un dosar ce ar viza presupuse ilegalități comise de către fostul procuror din DNA.

Într-un interviu în care Negulescu spune că a avut două întâlniri cu Sebastian Ghiță, acesta cerându- să oprească investigațiile împotriva firmelor sale, procurorul a fost întrebat și ce îi place la trupul Andreei Cosma.

Întrebat ”Ce vă place mai mult din trupul numit Andreea Cosma?”, acesta a spus că nu poate da curs întrebării, detaliind:

”Tocmai pentru că sunt barbat nu pot da curs întrebării dumneavoastră în maniera formulată, dar pot face unele precizări raportate la aparițiile publice ale doamnei Andreea Cosma. Niciodată nu a fost vorba unei hărțuiri, a unei „curtări” sau a unei relații care să afecteze actul de justiție, în condițiile în care pot face proba abținerii mele pe partea investigativă referitor la doamna în cauză. Mă simt jenat că trebuie să explic urmare a „dezvăluirilor” doamnei  natura relației noastre. A existat o relație, de scurtă durată, inițiată de domnia sa, cu întâlniri, mesaje, fotografii, care pun în evidență, fără echivoc, consensualitatea acesteia. Însă, atunci când am realizat că, în realitate, aceasta urmărea devierea cursului anchetelor, culegerea de date și informații, am decis să mă retrag elegant. De altfel, cu privire la aceste aspecte pot face proba cum doamna a luat legătura cu martorii din dosarul în care tatăl și fratele sunt judecați pentru a le influența declarațiile”.


Citește și: EXCLUSIV / Legiștii au terminat autopsia fetei ucise de libianul Ahmed Othman. Raluca a murit în doar câteva zeci de secunde

Close
Închide
  Close