Mergi direct la conținut »
Ce pretenții are fosta primă doamnă a Mexicului la divorț. Mașini de lux și zboruri cu avion privat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce pretenții are fosta primă doamnă a Mexicului la divorț. Mașini de lux și zboruri cu avion privat

Ce pretenții are fosta primă doamnă a Mexicului la divorț. Mașini de lux și zboruri cu avion privat

Ies la iveală detalii despre divorțul fostului președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, de actrița de telenovele Angelica Rivera. Aceasta din urmă are mari pretenții în urma separării.

De Dana Aramă,

Fosta primă doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a anunțat de curând că se separă de Enrique Pena Nieto. Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani.

Acum s-a aflat ce pretenții are Angelica Rivera în urma separării de cel care i-a fost partener de viață timp de opt ani. Potrivit presei mexicane, pentru a semna actele de divorț, fosta primă doamnă a Mexicului a pus condiții foarte clare. Astfel, Angelica Rivera a solicitat 35 de automobile de lux, ultimul model, pentru ea și restul familiei sale. De asemenea, ea a cerut ca în următorii 12 ani să zboare doar cu avioane private, pentru a evita să fie în centrul atenției.
Actele de divorț au fost gata înainte de data de 1 decembrie a anului trecut, însă, nu se știe pentru care motiv, ex-președintele mexican a întârziat în a le semna. Cei doi stabiliseră inițial să se despartă în termeni amiabili, însă dufișat alături de noua sa iubită, Angelica Rivera și-a schimbat atitudinea, decizând să pună a serie de condiții la divorț.

FOTO: NorthFoto

Citește și: DNA l-a chemat să le arate procurorilor „împărțirea la 3” pe Claudiu Georgescu, cel surprins de Libertatea când cerea șpagă din fonduri europene

 

Close
Închide
  Close