De Magda Dragu,

După 15 ani de participare la activităţile MISA, Cecilia Tiz, o fostă membră a acestei grupări, a acceptat să facă dezvăluiri șocante despre ceea ce se întâmpla în spatele scenei organizaţiei.

Cecilia Tiz, atrasă de fenomenul yoga, a povestit în urmă cu câșiva ani că a aderat la MISA încă din anul 1990 împreună cu soţul ei, dar a avut nevoie de mulţi ani până să aibă dovada palpabilă a lucrurilor necurate care se întâmplau în taberele organizaţiei.
La prima întâlnire cu guru Bivolaru, ea a fost teribil de dezamăgită de întâlnirea cu acesta pentru că ”era neîngrijit, cu unghiile mari, murdar, slinos, avaea părul lung şi un început de chelie, în mod normal n-aş fi stat de vorbă cu un asemenea om”.  Acesta i-ar fi propus să facă cu ea o identificare, dar pentru aceasta trebuie să se vitalizeze, adică să se îngraşe. Cecilia a dezvăluit ce se ascunde în spatele aşa-ziselor „identificări”: „se invitau femei pentru iniţieri tantrice, adică sex”.
Ea a refuzat, dar a devenit instructoare MISA, fără însă a participa la iniţierile gurului. De-a lungul timpului şi-a dat seama că toată organizaţia era doar un paravan al dorinţelor lui Bivolaru, iar toată „filozofia” MISA erau doar lucrări traduse din lucrări de yoga de specialitate, la care se adaugău citate sau idei marca Bivolaru. „Limba română nu este punctul lui forte”, a mai adăugat Cecilia.
Retragerea ei din organizaţie a avut loc în 2005, când a avut dovada a celor ce le aflase întâmplător la diverse întâlniri sau tabere yoghine. „O cursantă de-a mea a fost trimisă, prin spatele meu, la o iniţiere tantrică la Bivolaru, şi aceasta a umplut paharul”, a declarat fosta instructoare MISA.
Cecilia Tiz a ales să apară şi să vorbească de- alungul anilor despre MISA tocmai pentru a evita ca alte tinere să cadă în capcana întinsă de diverse secte sau organizaţii, în spatele cărora se ascund de fapt reţele de prostituţie sau pornografie.
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă