Mergi direct la conținut »
Cei doi soți din Olt care au murit în accidentul din Austria urmau să fie nași de cununie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cei doi soți din Olt care au murit în accidentul din Austria urmau să fie nași de cununie

Cinci români, printre care și doi copii, au murit duminică într-un accident în Austria după ce microbuzul înmatriculat în Satu Mare, cu care se întorceau din Germania, a lovit cu putere un parapet și a căzut peste un pod.

Accidentul a avut loc, duminică, în apropiere de Viena, în jurul orei 6 (ora 7, ora României). Un microbuz înmatriculat în Satu Mare, în care se aflau opt persoane, a lovit violent în gardul de protecție de pe autostradă și apoi a fost proiectat în pilonul unui pod după ce șoferul a pierdut controlul.

În urma impactului violent, cinci persoane au murit, iar alte două sunt în stare gravă.

În mașină se aflau și doi soți din Olt, Ionuț și Oana, care erau căsătoriți de un an și veneau spre țară pentru a cununa. Se pare că ei plecaseră mai devreme spre casă pentru a le face o surpriză rudelor, anunțând doar finii și pe tatăl lui Ionuț de venirea lor, notează stirilekanald.ro.

Oana și Ionuț lucrau de doi ani în Germania. Ea era asistenta la un spital, iar soțul său muncea în construcții.

Ion Datcu, tatăl lui Ionuț, a explicat pentru Gazeta de Sud că Oana și Ionuț au ales să vină acasă cu un microbuz pentru că li s-a părut obositor drumul cu mașina.

„În vară au venit acasă cu mașina lor și au zis că a fost obositor, așa că acum au plecat cu un microbuz. Veneau acasă pentru a cununa un fost coleg de școală al lui Ionuț. Acum trebuie să fac gropi în loc de nuntă“, a spus Ion Datcu.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. ”ZAPAD 2017” – un exercițiu militar rusesc la cheie. Joaca de-a invazia asupra Europei


 

Close
Închide
  Close