De Daria Maria Diaconu,

Unii dintre traficanții de droguri capturați în Columbia în ultimii ani epatau cu viața de lux pe care o duceau. Locuiau în vile opulente și cheltuiau sume fabuloase de bani pe bijuterii și haine de la marile case de modă, potrivit elcolombiano.com.

Juan Carlos Ramirez, alias Chupeta – a făcut parte din cartelul din Norte del Valle. Autoritățile au calculat că acestea adunase o avere care se ridica la două miliarde de dolari. Banii îi ținea în cutii ascunse în casele pe care le deținea în Cali.

Una dintre acestea cutii, cu 50 de milioane de dolari în interior, a fost descoperită de poliție.

Chupeta se mutase cu soția sa în Brazilia, unde și-a cumpărat o vilă de 16 milioane de dolari. reședința era un adevărat palat, cu șase dormitoare, piscine, jacuzzi și diverse alte facilități.

Când a fost arestat, aici a fost găsită suma de 1,2 milioane de dolari, de asemenea ascunși. de-a lungul anilor, pentru a nu fi găsit de poliție, Chupeta și-a făcut șase operații estetice la față.

Camillo Torres, alias Fritanga – A fost capturat de poliție în anul 2012. Acesta a fost prins la o extravagantă petrecere de nuntă pe care o organizase în Insula Mucura.

Acesta a închiriat un întreg hotel, a contractat 15 formații muzicale diferite și mai mulți artiști. Torres și-a falsificat documentele pentru a trece drept mort și a evita să mai fie căutat de autorități.

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit
Recomandări

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit

Martin Farfan Diaz Gonzalez, alias Pijarbey – Era recunoscut pentru fanteziile sale sexuale. pe la reședințele sale de lux s-au perindat numeroase tinere, care erau plătite regește pentru diverse favoruri sexuale. Avea tot felul de obsesii.

Îi obliga pe bodyguarzii săi să poarte bijuterii din aur de 18 carate ca amulete, pentru a evita atacurile împotriva lui. Era înnebunit după bijuteriile de lux. După moartea sa, în octombrie 2015, poliția a descoperit mai multe ceasuri Rolex încrustate cu diamante, dar și diverse alte bijuterii foarte scumpe.

Erickson Vargas Cardenas, alias Sebastian – A fost capturat în august 2012. Era mare pasionat de lux, iar gusturile sale erau extravagante. La reședința sa din Columbia au fost descoperite bijuterii cu design exclusivist și o colecție de 23 de ceasuri de lux. de asemenea, poliția a descoperit și un rasenal de 28 de mitraliere, 17 pistoale și nouă puști.

Diego Fernando Bustamante Segura, alias Diego Optra – Traficantul de droguri în vârstă de 28 de ani epata cu viața de lux pe care o ducea. Cheltuia sume mari de bani pe bijuterii și pe haine de la case de modă precum Dolce & gabbana, Gucci și Versace. De asemenea, era pasionat de mașini, iar petrecerile sale erau de pomină. Acesta a fost arestat anul acesta.

FOTO: Epa; elcolombiano.com.

Citeşte şi:

Dovezi despre cum cartelul salariilor mici de la Renault și din alte companii auto funcționează și la nivel european împotriva angajaților români!

10 lucruri personale pe care le-am învățat citind autobiografia lui Edward Snowden

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile