Mergi direct la conținut »
FOTO | Cel mai în vârstă supermodel din lume refuză să se retragă din lumina reflectoarelor Galerie foto
12imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Cel mai în vârstă supermodel din lume refuză să se retragă din lumina reflectoarelor

FOTO | Cel mai în vârstă supermodel din lume refuză să se retragă din lumina reflectoarelor

Are 90 de ani și a fost numită cel mai în vârstă supermodel din lume. După o viață pe care și-a dedicat-o podiumului, Daphne Selfe nu vrea nici acum să se retragă din lumea reflectoarelor. 

Deși Daphne Selfe a împlinit pe 1 iulie venerabila vârstă de 90 de ani, iar acest lucru nu pare să o împiedice să facă meseria pe care o iubește.

La 20 de ani, Daphne a câștigat un concurs de frumusețe, iar de acolo lucrurile au mers de la sine. Ce-i drept, nu pentru mult timp, pentru că exact atunci când începea să aibă succes, tânăra a rămas gravidă și a luat o pauză extrem de mare de la modeling.

S-a întors însă în lumea modei atunci când avea 70 de ani. După ce a fost angajată de Agenţia ”Red or Dead” pentru un spectacol în cadrul London Fashion Week, Daphne apărea pe coperta ”Vogue”.

Niciun nume cu sonoritate nu a rămas nebifat, Daphne apărând pe podium pentru Dolce & Gabbana, Gap, Nivea, Olay, Tata-Naka şi Michiko Koshino.

De asemenea, ea a apărut pe coperţile celor mai faimoase reviste dedicate femeilor, precum ”Vogue”, ”Marie Claire”, ”Vanity Fair”, pozând pentru fotografi renumiți.

În anul 2014 Daphne devenea imaginea campaniei „Dare to Wear”, iniţiată de Trafford Centre din Manchester, iar la începutul anului 2018, ea a lucrat pentru Eyeko, promovând Bespoke Mascara.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

 

 

Femeia care spune că nu şi-a făcut niciodată operaţii estetice, nu vrea să se retragă din lumea modei. „Eu nu știu ce e aia renunțare”, a spus cel mai în vârstă model din lume pentru telegraph.co.uk.

O altă poveste interesantă este cea a Rodicăi Paleologue. Românca a devenit model la Paris la vârsta de 60 de ani, după o viață neliniștită. Născută într-un sat din Bărăgan, ea ajuns la Paris, unde a avut mai multe job-uri și a devenit model.


EXCLUSIV/ La 81 de ani, actorul Dorel Vișan e nelipsit la un festival de jazz din Ardeal. ”E muzică bună într-un loc de poveste”


 

Close
Închide
  Close