Mergi direct la conținut »
Cele mai ieftine city break-uri prin capitalele Europei, de la 60 de euro
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri

Cele mai ieftine city break-uri prin capitalele Europei, de la 60 de euro

City break-urile în capitalele europene tocmai au devenit mult mai accesibile pentru cei care vor să călătorească pe bani puțini. Dacă vreți să vizitați pe repede-înainte sau doar să bifați pe Facebook în fața prietenilor că ați fost în anumite locuri, Libertatea are câteva ponturi de călătorii pentru voi.

De Paul Barbu,

Atena

În această perioadă, cel mai ieftin city break de pe piață este unul făcut în Atena. Costă doar 75 de euro, în acest preț intrând biletele de avion și cazarea pentru două nopți (3 zile). Cazarea este la o stea, dacă vreți o stea în plus la cazare atunci va trebui să mai dați 14 euro, astfel că city break-ul va urca la 89 de euro de persoană. Găsiți oferta pe Wizz Tours.

Roma

Roma este și ea o destinație aproape la fel de accesibilă pentru cei care vor să se plimbe prin Europa pe bani puțini. Ofertele pentru această destinație pornesc de la 80 de euro pentru biletele de avion și cazare pentru două nopți, iar dacă aveți răbdare să căutați, puteți găsi chiar și oferte mai ieftine.

Paris

Parisul este și el la prețuri mici, dar în noiembrie. Cei de la Tiptrip.ro au o ofertă de 122 de euro pentru bilete de avion și cazare 3 nopți. Dacă nu aveți prea mari pretenții de la cazare, atunci tocmai v-ați ales cu o excursie pe cinste, unde un tur al Turnului Eiffel s-ar putea să vă coste mai mult decât biletul de avion. Dar priveliștea din vârf va merita.

Istanbul

Istanbul se deschide și el turiștilor la prețuri mici, dar dacă acceptați să mergeți cu autocarul până acolo. Astfel că Scorilo Travel Vacanțe vine în octombrie cu o ofertă de 5 zile în Istanbul, la 135 de euro, cu cazare în hotel de 3 stele (și da, știm, Istanbul, nu este Ankara, dar este capitala turistică).

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Londra

Dacă vreți să vizitați Londra pe fugă, atunci cei de la Vel Travel au o ofertă excepțională pentru voi, cel puțin din punct de vedere al prețului. Între 13 și 15 noimbrie, puteți vedea capitala Angliei și vă puteți caza într-un hostel de 2 stele, cu numai 60 de euro de persoană. Biletele de avion și cazarea pentru două nopți sunt incluse toate în ofertă.

Ofertele sunt mult mai multe, dar preferăm să nu mai dăm atât de multe sugestii, pentru că vă propunem să vă păstrați banii și pentru Târgurile de Crăciun care se vor deschide în toată Europa, începând cu 1 decembrie.


Citește și:

Cât ne costă încălzirea în această iarnă. Centrală termică vs încălzire centralizată. Energie electrică vs lemne

Reporterul Libertatea – GSP agresat de bodyguarzii lui Dragnea jr.: „N-am apucat vremea Scorniceștiului!”

Close
Închide
  Close