Mergi direct la conținut »
Cerința amuzantă a unui bărbat care a câștigat 1 dolar la loterie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cerința amuzantă a unui bărbat care a câștigat 1 dolar la loterie

Cerința amuzantă a unui bărbat care a câștigat 1 dolar la loterie

Un bărbat din Iowa, Statele Unite, a câștigat la loterie 1 dolar, dar a cerut ca premiul să-i fie dar prin intermediul unui cec gigantic, așa cum se întâmplă cu marii câștigători, scrie Daily Mail.

Tyler Heep de la Urbandale, Iowa, a câștigat doar 1 dolar la loterie, dar o victorie este o victorie indiferent de suma câștigată și el și-a dorit ca toată lumea să lștie acest lucru.

După ce a aflat că a câștigat, bărbatul s-a dus la sediul loteriei și a cerut ca premiul să-i fie plătit prin intermediul unui cec gigant.

„Le-am spus că aș vrea să primesc unul dintre acele cecuri mari, pe care le oferă câștigătorilor. Am zis să-mi încerc norocul și ei au crezut că este foarte amuzant. Sunt surprins că nimeni altcineva nu a făcut acest lucru înainte „, a scris el pe Facebook.

Oficialii loteriei s-au conformat, au scos carnetul de cecuri și i-au oferit lui Tyler premiul. „Au decis să mă trateze ca pe câștigătorul unui milion de dolari”, a spus americanul.

El povestește că după ce a primit cecul a fost dus de un angajat al loteriei într-o cameră din spate și i-a făcut poze în fața unui perete pe care era sigla loteriei Iowa.

Tyler spune că și-a cheltuit câștigul în urmă cu câteva zile, cumpărând combustibil pentru mașina sa.

Foto: Facebook


Citește și: Copilul înfiat de Viorica Dăncilă. Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul României!


 

Close
Închide
  Close